Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /var/www/customers/businessedgefi/public_html/includes/menu.inc).

Käyttäjän kimmo.toivakka@businessedge.fi blogi

Miller Heiman toimisto Saksaan

suomi

Miller Heimanille oma toimisto Saksaan

Miller Heiman osti Saksassa toimineen Distribution Partnerinsa KP2 GmbH, Kreuzer & Partners. Kaupan myötä pystymme tarjoamaan yhä parempaa asiakaspalvelua Euroopassa, myös Suomessa.

Tässä englanninkielinen lehdistötiedote asiasta: 

 

Press Release

 

Miller Heiman Acquires Germany-based KP2 GmbH

Siegfried Kreuzer named Miller Heiman Managing Director, EMEA and will head Miller Heiman Europe operations

Reno, NV - - Miller Heiman, the global leader in sales performance, announced today that it has acquired KP2 GmbH, Kreuzer & Partners. The acquisition introduces Miller Heiman Europe – an additional corporate office in a growing market that will better serve the needs of Miller Heiman clients.

Parhaat erottautuvat muista yhä selkeämmin

suomi

Miller Heiman Sales Best Practices Study 2013 osoittaa että ero parhaiden ja hyvien myyntiorganisaatioiden välillä kasvaa

Vuoden 2012 tutkimuksessa 6 prosenttia vastaajista täytti parhaiden myyntiorganisaatioiden kriteerit (“World-Class Sales Organizations”). Silloin ero avainmittareissa oli 20 prosenttiyksikköä parhaiden ja kaikkien vastaajien välillä. 

 

Suorituskykyero kasvaa 25 prosenttiyksikköön

Kun 2013 tuloksia tarkastelee, pari asiaa erottautuu selvästi. Yksi on että vain 4,9% täyttää parhaiden myyntiorganisaatioiden kriteerit, 1,1 prosenttiyksikköä vähemmän kuin 2012.

Merkittävämpi huomio on kuitenkin että suorituskykyero pienen ryhmän parhaita myyntiorganisaatioita ja kaikkien vastaajien välillä on 25 prosenttiyksikköä avainmittareissa. Ero on kasvanut 5 prosenttiyksikköä. Meitä kiinnostaa paitsi miksi ero kasvaa, mutta myös mitkä ovat tuohon eroon vaikuttaneet tekijät.