Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /var/www/customers/businessedgefi/public_html/includes/menu.inc).

Menetelmät

Työskentelemme asiakkaidemme kanssa läheisesti rakentaaksemme ohjelman joka vastaa vaatimuksia laajuudeltaan, aikatauluiltaan, sijainniltaan, kieliltään ja toteutusmenetelmiltään.

Workshopeissa esitellään menetelmät, työkalut ja terminologia joita sovelletaan välittömästi osallistujien omiin myyntimahdollisuuksiin ja näin menetelmät viedään välittömästi käytäntöön. Valmennuksista lähtiessä mukana on konkreettinen toimintasuunnitelma tärkeisiin myyntimahdollisuuksiin tai tapaamisiin. 

Käytännönläheisyys

Menetelmät on suunnattu myyjien ja myyntijohdon käyttöön, käytännön myyntityöhön. Ne on testattu ja niitä testataan jatkuvasti myyntityössä maailman vaativimpien asiakkaiden kanssa.

Käytännönläheisyys näkyy ja tuntuu myös valmennuksissa joissa käytetään materiaalina kunkin osallistujan omia, sillä hetkellä työn alla olevia myyntimahdollisuuksia ja asiakkuuksia. Ei teoreettisia case-tutkielmia, rooli-harjoituksia tai muita hypoteettisia tilanteita. Oikeita asiakkaita, oikeita myyjiä, konkreettisia suunnitelmia etenemiseen. 

Prosessimaisuus

Miller Heiman Group menetelmät ovat luonteeltaan prosesseja tai prosessinomaisia. Prosessinomaisuuden ansiosta menetelmät toimivat hyvin eri toimialoilla ja kulttuureissa, erilaisten henkilöiden toteuttamina. Ne toimivat olemassa olevien prosessien kanssa ja ne on helppo sovittaa kulloiseenkin tilanteeseen. 

Taustalla tutkimus

Miller Heiman Group menetelmät perustuvat tutkimukseen. CSO Insights tutkii jatkuvasti parhaita käytäntöjä myynnissä, selvittää mitkä asiat ja lähestymistavat tuovat todistettavasti enemmän kauppaa tämän päivän liiketoiminnassa.  

Tulokset

Yli 40 vuoden kokemus, tutkimustyö ja jatkuva kehittäminen takaavat menetelmien tuloksellisuuden. Yli 2 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa voi todistaa menetelmien tehon.