Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /var/www/customers/businessedgefi/public_html/includes/menu.inc).

Myyntimahdollisuuksien hallinta

Parhaat myyntiorganisaatiot kykenevät voittamaan myyntimahdollisuuksia huomattavasti systemaattisemmin ja ennustettavammin kuin keskinkertaiset. Saavutetaan jatkuvasti parempia myyntituloksia.

Myyntimahdollisuuksien tehokas hallinta vaatii hyviä menetelmiä ja työkaluja. Miller Heiman Group menetelmät auttavat myyjiä luomaan tehokkaita strategioita ja toteuttamaan ne myyntimahdollisuuksien voittamiseksi, etenkin silloin kun yksittäisen kaupan arvo on korkea ja kilpailutilanne haastava. Tuloksena on enemmän kauppaa, parempaa kauppaa.

Miller Heiman Group menetelmistä erityisen hyvin myyntimahdollisuuksien hallintaan sopivat:

  • Strategic Selling®, monimutkaisten ja vaativien myyntimahdollisuuksien voittamiseen. Tuloksena kattava strategia joka merkittävästi nostaa todennäköisyyttä kauppojen voittamiseen.
  • Negotiate Success®, myyntineuvotteluihin valmistautuminen ja toteuttaminen asiakassuhdetta vahvistaen.
  • Advanced Concepts® for Strategic Selling®, myyntitiimin jatkuvaan kehittämiseen. Etäoppimismenetelmä jolla myyntiorganisaatio pääsee syvemmälle menetelmiin ja voi rakentaa ratkaisuja käytännön myyntityössä eteen tuleviin haasteisiin.
Järjestys etusivulla: 
2.00