Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /var/www/customers/businessedgefi/public_html/includes/menu.inc).

Myyntimahdollisuuksien luominen

Parhaat myyntiorganisaatiot kykenevät systemaattisesti ja jatkuvasti luomaan laadukkaita myyntimahdollisuuksia. Järjestelmällinen mahdollisuuksien luominen luo pohjan tehokkaalle myyntityölle ja yrityksen kasvu on varmemmalla pohjalla.

Jokainen tapaaminen asiakkaan kanssa on liian tärkeä jätettäväksi sattuman varaan. Miller Heiman Group menetelmät auttavat myyjiä valmistautumaan ja toteuttamaan tehokkaita asiakaskohtaamisia, on kyseessä sitten yksittäinen tapaaminen, tapaaminen useiden henkilöiden kanssa tai ylimmän johdon tapaaminen. Tuloksena on tapaamisia jotka auttavat löytämään myyntimahdollisuuksia ja viemään niitä eteenpäin.

Miller Heiman Group menetelmistä erityisen hyvin myyntimahdollisuuksien luomiseen sopivat:

  • Conceptual Selling® Customer-Focused Interactions, tehokas tapa kommunikoida, ottaa selville ja synkronoida myyntitoimenpiteet asiakkaan ostoprosessiin. Asiakaskeskeinen menetelmä kohtaamisten suunnitteluun ja toteuttamiseen.
  • Securing Strategic Appointments®, tehokas tapa varmistaa tapaamiset avainhenkilöiden kanssa
  • Executive Impact®, kuinka vaikutetaan ylimpään johtoon ja varmistetaan sitoutuminen

 

Järjestys etusivulla: 
3.00