Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /var/www/customers/businessedgefi/public_html/includes/menu.inc).

Yritys

Kimmo Toivakka

Business Edge Oy on liikkeenjohdon konsulttiyritys, joka kehittää yritysten kilpailukykyä ja tuloksellisuutta. Keskitymme myynnin ja esimiestoiminnan kehittämiseen sekä muutoshallintaan.

Kehittämistoimia teemme valmennuksen ja konsultoinnin keinoin, keskittyen asiakasrajapinnassa toimivien ammattilaisten ja esimiesten toiminnan kehittämiseen. Pitkä kokemus kehittämisestä eri toimialoilla sekä eri menetelmien tuntemus antaa vankan pohjan arjessa toimivien käytäntöjen valitsemiseen.

Itsenäisenä Miller Heiman Group myynnin konsulttina olemme osa Miller Heiman Group palveluita tarjoavia organisaatiota Euroopassa. Miller Heiman Group on kansainvälinen kompleksisen myynnin prosesseihin ja työkaluihin erikoistunut yritys. Menetelmät auttavat rakentamaan myyntistrategioita, -prosesseja ja -taitoja joilla järjestelmällisesti voitetaan kauppaa yritysmyynnissä erityisesti silloin kun myyntiprosessi on monimutkainen ja kilpailutilanne vaativa. Menetelmillä kasvatetaan kannattavaa myyntiä parantamalla tarjousten voittoprosenttia, laskemalla myynnin kuluja ja lyhentämällä keskimääräistä myyntisykliä.

Business Edge Oy on perustettu vuonna 2012, toimitusjohtajana toimii Kimmo Toivakka. Pitkä ja laaja kokemus valmentamisesta ja konsultoinnista sekä Suomessa että kansainvälisesti antavat hyvän lähtökohdan tuloksellisille kehittämistoimille.

Lisätietoja Miller Heiman Group tuotteista ja palveluista löydät näiltä sivuilta ja www.millerheimangroup.com